Хладилните инсталации се произвеждат от нас, съобразно заявени от клиента параметри и изисквания, като по този начин се оптимизира цена, енергоемкост и специфични условия за работа. Предлагаме техниката в следните варианти:

  1. Икономичен – с компоненти, производство на алтернативни фирми от Китай, Турция и Румъния;
  2. Бюджетен – с оригинални основни възли и алтернативни допълнителни компоненти;
  3. Стандартен – с оригинални възли, агрегат и въздухоохладители европейско производство;
  4. Специален – по поставени от клиента изисквания (качество, шум, дизайн, работни условия и др.).


В тази област работим с компоненти произведени от "Bitzer", "Copeland", "Tecumseh Europe", "Guntner" АG, "Karyer", "Ranco", "Thermofin", "Hispania", "Castel", "Frigomec", "Danfoss", "WTK", "ABB", "Dixell" и "Sporlan", като внасяме много от посочените продукти.


Изделията са основно минусови и плюсови хладилни камери за съхранение, охлаждане и замразяване на млечни и месни продукти, риба, плодове и зеленчуци, гъби, водоохлаждащи агрегати, сушилни модули и хладилни централи.

Осигуряваме помощ при липса на проект и цялостно проектиране на обекти при желание на клиента, помощ за създаване на документи за отчетност пред РИОСВ и проверки за херметичност на съоръженията.

За изграждане на хладилните помещения предлагаме два варианта за хладилни панели - "RUUKKI"’ Финландия и "Мetecno" България.

Вратите за хладилните камери са производство на "IFD" България, Турско производство и Китай.

За постигане на всички санитарни изисквания предлагаме антибактериални лайсни, ъгли и силиконови завеси, в зависимост от температурата на помещението, производство на МРМ.

Powered by Website.bg